Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz propozycji na uniwersalny tort, który zasmakuje każdemu? Połącz ze sobą owoce z mascarpone i stwórz idealną propozycję dla łasuchów. Oto przepis, który wyróżnia się harmonią słodkiego i orzeźwiająco-owocowego smaku. Mniam!
Biszkopt |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
Jajka
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Masa |
|||
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
500 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Polewa |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
margaryna
|
|
120 | Gramów |
cukier puder
|
|
4 | Łyżki |
mleko
|
|
10 | Sztuk | ||
2 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |