Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piękny i smaczny tort z budyniowo-serową masą i aromatycznymi gruszkami.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
mleko
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
500 | Gramów |
Serek śmietankowy
|
|
500 | Gramów |
gruszka
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |