Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis znalazłam w gazecie i na jego podstawie upiekłam tort na chrzest mojego synka mikołajka.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Litra |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
5 | Sztuk |
Żółtka jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
Usztywniacz do śmietany
|
|
1 | Sztuka |
Puszka ananasa
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Łyżka |
Gorąca woda
|
|
2 | Łyżki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |