Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny tort owocowy z puszystym biszkoptem i kremem waniliowym! Prosty do wykonania przez każdego domowego cukiernika.
Biszkopt |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Jajka
|
|
125 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Przełożenie |
|||
400 | Mililitrów |
Śmietana kremówka
|
|
400 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
4 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Słoiki | ||
![]() |
|||
0.3 | Szklanki |
płatki migdałowe
|
|
Poncz do nasączania ciasta |
|||
0.3 | Szklanki |
Przegotowana woda
|
|
3 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |