Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na pyszny tort z truskawek z bitą śmietaną
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
2 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
7 | Dekagramów |
masło śmietankowe
|
|
15 | Dekagramów |
cukier
|
|
10 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
20 | Dekagramów |
truskawki
|
|
0.5 | Sztuki |
galaretka truskawkowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |