Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Na niedzielę i na specjalne okazje tort porzeczkowy. Tory wygląda pięknie i smakuje znakomicie.
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
Porzeczki czarne
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
ŻELATYNA
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |