Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Długo się robi, ale efekt jest powalający.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
25 | Mililitrów |
rum
|
|
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
125 | Mililitrów |
wódka
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
375 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
BISZKOPT:
|
|
12 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Poncz
|
|
1 | Szklanka |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
KREM:
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
1 | Łyżka |
margaryna zwykła
|
|
5 | Łyżek |
kawa
|
|
5 | Łyżek |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
rodzynki
|
|
75 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
20 | Dekagramów |
Bezy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |