Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cieszący oko i podniebienie tort, do zrobienia którego nie potrzebujesz piekarnika i który bezkarnie możesz jeść na śniadanie? Proszę bardzo! Zainspiruj się naszym pomysłem na niezwykle pożywny torcik naleśnikowy w wersji wegańskiej, który oczaruje Twoich bliskich. Idealnie sprawdzi się jako pełnowartościowy posiłek lub super zdrowy apetyczny deser .
SKŁADNIKI NA NALEŚNIKI: |
|||
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1.2 | Litra |
mleko roślinne
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
1 | Szklanka |
masło z orzechów laskowych
|
|
1 | Szklanka |
Kasza jaglana
|
|
2 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
5 | Łyżek |
Syrop klonowy
|
|
1 | Szklanka |
mleko roślinne
|
|
SKŁADNIKI DO DEKORACJI: |
|||
250 | Gramów |
śmietanka kokosowa
|
|
6 | Sztuk |
figa
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |