Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tort na urodziny i inne okazje. Wbrew pozorom nie jest trudny w przygotowaniu.
500 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
100 | Mililitrów |
Syrop cukrowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
mąka ziemniaczana
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
10 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
8 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
0.5 | Sztuki |
ananas plastry w syropie
|
|
2 | Sztuki |
kiwi
|
|
2 | Łyżki |
Posypka do ciast
|
|
30 | Dekagramów |
Masło roślinne
|
|
30 | Dekagramów |
cukier
|
|
2 | Dekagramy |
mąka ziemniaczana
|
|
10 | Dekagramów |
Konfitura wiśniowa
|
|
5 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |