Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na zapierający dech w piersiach tort mus z wiśniowym czekodżemem oraz mini gruszkami w czerwonym winie. Wygląda zjawiskowo, a smakuje jeszcze lepiej! Ten wykwintny deser jest nieco czasochłonny i wymaga odrobiny cierpliwości, ale gwarantujemy, że efekt końcowy rekompensuje włożony wysiłek i trud.
Ciasteczkowa baza |
|||
300 | Gramów |
herbatniki
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
Gruszki w winie |
|||
50 | Mililitrów | ||
250 | Mililitrów |
wino półsłodkie
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
Mus |
|||
400 | Mililitrów |
Śmietana kremówka
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
3 | Łyżki |
Zimna woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |