Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Austriacki Tort Malakoff- pyszne połaczenie biszkoptów, ponczu, kremu i migdałów
50 | Mililitrów |
rum
|
|
150 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
100 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
50 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
30 | Dekagramów |
biszkopty
|
|
25 | Dekagramów |
masło
|
|
20 | Dekagramów |
herbatniki
|
|
0.5 | Szklanki |
wino białe wytrawne
|
|
0.5 | Sztuki | ||
![]()
Dżem 100% z owoców Czarna porzeczka
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |