Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tort bardziej letni, bo wtedy jest sezon na poziomki i jagody, jednak można dodać także maliny (np. jesienne).
250 | Mililitrów |
Śmietanka kremówka
|
|
1 | Litr | ||
500 | Gramów |
Ser trzykrotnie mielony
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
0.33 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
ciepła woda
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |