Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prawdziwa bomba kaloryczna, ale jaka pyszna! Poznaj nasz genialny przepis na tort kakaowy z przekładanym kremem mascarpone i truskawkami. Wyjątkowy deser, który skradnie serce każdego łasucha. Smacznego!
CIASTO |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
160 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
KREM |
|||
300 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
600 | Gramów |
Śmietanka 36%
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
POLEWA |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
30 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
Kawa rozpuszczalna do kremu
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
OWOCE |
|||
400 | Gramów |
truskawki
|
|
300 | Gramów |
borówki amerykańskie
|
|
3 | Łyżeczki |
cukier puder
|
|
1 | Pęczek |
Listek mięty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |