Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piękny i pyszny tort czekoladowy z delikatną masą mascarpone, dodatkiem świeżych truskawek i jeżyn i sosem czekoladowym. Idealny na specjalne okazje jak i na co dzień.
CIASTO CZEKOLADOWE |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
225 | Gramów |
masło
|
|
500 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
250 | Mililitrów |
Kawa mocna
|
|
250 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
SYROP CZEKOLADOWY |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
220 | Gramów |
cukier
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
KREM |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
600 | Gramów |
Śmietanka 36%
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
60 | Gramów |
cukier puder
|
|
DODATKOWO |
|||
500 | Gramów |
truskawki
|
|
200 | Gramów |
Jeżyny
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |