Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pracochłonny, ale warty poświęcenia tort czekoladowy. Czekoladowy biszkopt przełożony masą budyniową z polewą czekoladową jest po prostu pyszny.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Czekolada deserowa
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
5 | Łyżek |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
4 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
9 | Łyżek |
masło
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
margaryna zwykła
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
30 | Dekagramów |
czekolada gorzka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |