Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pora wnieść odrobinę słodyczy i przyjemności także w zimowy sezon. Nasz zimowy torcik stanowi połączenie puszystego kakaowego biszkopta oraz kremu z białej czekolady uwieńczonego leśną słodką dekoracją. Idealny do zachwycania i do smakowania!
SKŁADNIKI NA BISZKOPT: |
|||
360 | Gramów | ||
![]() |
|||
170 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
280 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
120 | Mililitrów |
olej
|
|
375 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
375 | Mililitrów |
kawa
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
300 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
250 | Gramów |
Mascarpone
|
|
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
DO DEKORACJI: |
|||
1 | Sztuka |
zielony barwnik spożywczy
|
|
1 | Sztuka |
Perełki cukrowe
|
|
1 | Garść |
Paluszki słone
|
|
100 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |