Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdzony przepis na pyszny torcik czekoladowy przekładamy dżemem.
0.25 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jaja L
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.25 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
soda oczyszczona
|
|
80 | Mililitrów |
Espresso
|
|
50 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej