Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Torcik czekoladowy przekładany truskawkowym dżemem to doskonały pomysł na osłodzenie urodzin, imienin czy wyjątkowego wieczoru. Kakaowe ciasto nasączone aromatyczną kawą zadowoli każdego miłośnika słodkich i intensywnych wypieków. Gorzka czekolada na wierzchu świetnie sprawdzi się w towarzystwie naszych ulubionych owoców.
0.25 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.25 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
soda oczyszczona
|
|
80 | Mililitrów |
Espresso
|
|
50 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |