Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdzony przepis na delikatny, wyśmienity torcik bezowy z mascarpone i syropem malinowym.
50 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Białka
|
|
100 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Gałązka |
Świeża mięta
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |