Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolejna wersja tortu bezowego Pavlovej, tym razem w wersji kawowej. Pycha!
250 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet winny
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
Czarne jagody
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
80 | Gramów |
cukier puder
|
|
3 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
skórka z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
3 | Łyżki |
rum
|
|
4 | Łyżki |
Kawa napar bez cukru
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |