Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy przepis na niezwykle pyszny kakaowy tofurnik z pistacjami. Ciasto słodzone jest syropem daktylowym, więc sprawdzi się idealnie jako deser dla wszystkich żyjących fit. Przepis na tortownicę o średnicy ok. 20 cm.
CIASTO |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
650 | Gramów |
Tofu
|
|
280 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
120 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
0.5 | Szklanki |
syrop daktylowy
|
|
60 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
SPÓD |
|||
170 | Gramów |
Migdały mielone
|
|
70 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
2 | Łyżki |
syrop daktylowy
|
|
POLEWA |
|||
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
1.5 | Łyżki |
syrop daktylowy
|
|
DODATKI |
|||
50 | Gramów |
Pistacje obrane
|
|
150 | Gramów | ||
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |