Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Fani słodyczy i wszelkich odmian ciast będą wniebowzięci! Proponujemy wyjątkowy przepis na ciasto toffi. Do przygotowania tego przepysznego deseru niezbędne będą m.in. następujące składniki: masa kajmakowa, proszek do pieczenia, margaryna, jajka, budyń waniliowy, krakersy, bułka tarta, bakalie, mąka ziemniaczana, mleko i alkohol.
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
gotowa masa kajmakowa
|
|
1 | Kostka |
margaryna zwykła
|
|
5.5 | Szklanki |
cukier
|
|
5.5 | Szklanki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
Krakersy
|
|
3 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
1 | Łyżka |
tłuszcz
|
|
10 | Łyżek |
alkohol
|
|
4 | Łyżki |
Bakalie
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |