Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy nieprzyzwoicie pyszne i kuszące czekoladowe tiramisu. Prostota i szybkość wykonania oraz spektakularny i wykwintny efekt końcowy w jednym. Ten włoski deser jest bezbłędny, idealnie kremowy, wilgotny i aromatyczny. Dla dopełnienia czekoladowego smaku tiramisu, posyp je obficie kakao Decomorreno. Smacznego!
SKŁADNIKI NA KREM CZEKOLADOWY: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
35 | Gramów |
cukier
|
|
SKŁADNIKI NA BIAŁY KREM: |
|||
250 | Gramów |
Mascarpone
|
|
400 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
DODATKI: |
|||
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Sztuk |
Biszkopty podłużne
|
|
100 | Mililitrów |
Kawa mocna
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |