1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
500 Gramów
pieczarki
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
ingridient
sos pieczarkowy łowicz
4 Sztuki
Mrożona tilapia
3 Sztuki
ryż
5 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę odmrażamy.
  2. na patelni podsmażamy pokrojone w talarki pieczarki. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę rybę. Potem zalewamy przygotowanym wcześniej sosem (jak na opakowaniu). Gotujemy przez chwilę i dodajemy pokrojone w kostkę papryki. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu aż papryka zmięknie. W miedzy casie gotujemy ryż.
  3. na talerz dajemy ryż polewamy rybą z sosem i posypujemy potartym serem.

Opis

Ryba podana w inny sposób. świetne wygląda i smakuje :)

Podobne przepisy

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Szaszłyki z rybą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Szaszłyki z rybą

Kociołek warzywny

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Syciliaano Paradizo

Przepis
Średni Do 1 godz
Syciliaano Paradizo

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!