1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
500 Gramów
pieczarki
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
ingridient
sos pieczarkowy łowicz
4 Sztuki
Mrożona tilapia
3 Sztuki
ryż
5 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę odmrażamy.
  2. na patelni podsmażamy pokrojone w talarki pieczarki. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę rybę. Potem zalewamy przygotowanym wcześniej sosem (jak na opakowaniu). Gotujemy przez chwilę i dodajemy pokrojone w kostkę papryki. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu aż papryka zmięknie. W miedzy casie gotujemy ryż.
  3. na talerz dajemy ryż polewamy rybą z sosem i posypujemy potartym serem.

Opis

Ryba podana w inny sposób. świetne wygląda i smakuje :)

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Spaghetti z sosem pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Szaszłyki IV

Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!