Example thumb
1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
500 Gramów
pieczarki
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Sztuka
Sos pieczarkowy
4 Sztuki
Mrożona tilapia
3 Sztuki
ryż
5 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Rybę odmrażamy.
  2. na patelni podsmażamy pokrojone w talarki pieczarki. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę rybę. Potem zalewamy przygotowanym wcześniej sosem (jak na opakowaniu). Gotujemy przez chwilę i dodajemy pokrojone w kostkę papryki. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu aż papryka zmięknie. W miedzy casie gotujemy ryż.
  3. na talerz dajemy ryż polewamy rybą z sosem i posypujemy potartym serem.

Opis

Ryba podana w inny sposób. świetne wygląda i smakuje :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!