Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tatar wołowy inaczej.
1 | Szczypta |
pieprz ziołowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
Olej z pestek winogron
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
4 | Łyżki |
Grzyby marynowane
|
|
50 | Dekagramów |
Polędwica wołowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |