Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chrupiąca bagietka podgrzana w piekarniku, podawana z tatarem warzywnym. Pyszne połączenie suszonych pomidorów nasączonych w oleju z cebulą i natką pietruszki.
1 | Słoik | ||
1 | Sztuka | ||
0.5 | Pęczka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Bagietka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |