Tatar z marynowanymi grzybkami

m7
Tatar z marynowanymi grzybkami

0

0 / 0

Inna wersja tatara

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. sól, pieprz

3 szt. żółtko jaja kurzego

2 szt. cebula

8 szt. grzyby marynowane

30 dag. mięso mielone wołowe

Przygotowanie


1

Mięso, jajka przyprawy i cebulę,

2

wrzucamy do rozdrabniacza i razem

3

mielimy. Dodajemy pokrojone w kawałki

4

grzybki i mieszamy. Gotowy przystrajamy

5

grzybami i porem

Wartości odżywcze na porcję


Energia

258

kcal

Białka

16

gram

Węglowodany

4

gram

Tłuszcze

19

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły