Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tatar z jabłek ze słonecznikiem, kokosem i winogronami, podany na kiełkach z sosem jogurtowo cytrynowym.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.3 | Szklanki |
nasiona słonecznika
|
|
0.3 | Szklanki |
Winogrona czerwone
|
|
1 | Sztuka |
seler naciowy
|
|
0.5 | Sztuki |
Kiełki słonecznika
|
|
0.5 | Sztuki |
rzodkiewka
|
|
1 | Sztuka |
jogurt naturalny
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
Sos tabasco
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
4 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |