Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z książki tadeusza borowicza "pyszności z mięsa mielonego".
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
40 | Dekagramów |
Polędwica końska
|
|
5 | Dekagramów |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |