Tatar
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Tatar](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976130687.jpeg&w=3840&q=75)
Kiedyś tatar królował na wszystkich imprezach. Teraz powoli wraca na stoły.
3
0 / 0
Kiedyś tatar królował na wszystkich imprezach. Teraz powoli wraca na stoły.
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
12 porcji
Składniki
1 kg mięso mielone wołowe
3 szczyp. papryka czerwona
5 szt. ogórki konserwowe krakus
2 szt. cebula
12 szt. żółtko jaja kurzego
Przygotowanie
1
1 ko zmielonego gotowego mięsa wołowego, to mięso jest już doprawione.
2
4 łyżki musztardy.
3
Do mięsa dodajemy musztardę wyrabiamy.
4
Formujemy kuleczki.
5
W kuleczkach robimy wgłebienie, do tego wgłebienia dajemy żóltko.
6
Jajka wcześniej parzymy.
7
GOTOWE KULECZKI TATARA OBSYPUJEMY DROBNO POKROJONYMI OGÓRKAMI KONSERWOWYMI I DROBNO POKROJONĄ CEBULĄ