Tatar
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Tatar](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6242-1702057914552.jpeg&w=3840&q=75)
Tatar to coś dla prawdziwych smakoszy i fanów surowego mięsa. Z naszym przepisem przygotujesz idealny tatar - z cebulką, ogórkiem kiszonym i żółtkiem.
2
0 / 0
Tatar to coś dla prawdziwych smakoszy i fanów surowego mięsa. Z naszym przepisem przygotujesz idealny tatar - z cebulką, ogórkiem kiszonym i żółtkiem.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szczyp. szczypiorek
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. cebula
3 szt. ogórki kiszone krakus
1 szt. żółtko jaja kurzego
30 dag. ligawa wołowa
Przygotowanie
1
Mięso zmielić. Cebulę i ogórki drobno pokroić i te składniki dokładnie wymieszać dodając żółtko.
2
Doprawić dość mocno. Ułożone mięso przybrać cebulką i szczypiorkiem.