0

Składniki

100 Gramów
Pumpernikiel
120 Gramów
tuńczyk w sosie własnym
10 Gramów
masło
35 Gramów
majonez
1 Łyżka
sok z cytryny
1 Szczypta
sól, pieprz
15 Gramów
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Odsączonego tuńczyka wymieszać z masłem na gładką masę.
  2. Dodać majonez, sok z cytryny i przyprawy. Dokładnie wymieszać.
  3. Chleb kroimy w niewielkie kwadraciki (5c m x 5 cm).
  4. Na każdym kawałku umieszczamy kopczyk pasty z tuńczyka i dekorujemy pokrojonymi w plastry ogórkami korniszonami z czosnkiem Krakus.

Podobne przepisy

Tartaletki z chrzanową ricottą, łososiem i wiosennymi nowal...

Średni Do 1,5 godz
Tartaletki z chrzanową ricottą, łososiem i wiosennymi nowal...

Paszteciki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Paszteciki z pieczarkami

Churrosy Kakaowe

Średni Do 3 godz
Churrosy Kakaowe

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Domowe krakersy kminkowe

Łatwy Do 40 min
Domowe krakersy kminkowe

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Kanapka z półgęskiem z ogórkami

Łatwy Do 40 min
Kanapka z półgęskiem z ogórkami

Łosoś w galarecie z warzywami

Średni Do 2 godz
Łosoś w galarecie z warzywami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!