Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Błyskawiczny pomysł na smaczną przekąskę między posiłkami lub imprezowy przysmak. Małe kanapeczki z pastą z tuńczyka i ogórkami kiszonymi Krakus to must have na Twoim stole gdy masz mało czasu i potrzebujesz sprawdzonego przepisu na coś do zjedzenia. Wymieszaj tuńczyka z masłem, dodaj majonez, sok z cytryny i przyprawy. Kopczyk z pasty umieść na małych kawałeczkach chleba, a do dekoracji ułóż na każdej plasterki z ogórka.
100 | Gramów |
Pumpernikiel
|
|
120 | Gramów |
tuńczyk w sosie własnym
|
|
10 | Gramów |
masło
|
|
35 | Gramów |
majonez
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |