Tartinka śledziowa

m7
Tartinka śledziowa

0

0 / 0

Pyszna przekaska

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


12 porcji

Składniki

1 szczyp. pieprz

1 łyżecz. musztarda

1 łyżecz. sok z cytryny

1 szt. cebula

1 szt. papryka czerwona

2 szt. ogórek konserwowy

4 szt. śledź w oleju

3 szt. białko jaja kurzego

Przygotowanie


1

Z pumpernikla wykroic kolka. Śledzia pokroic drobno w kosteczke, dodac cebule sparzoną, ogorek konserwowy, musztade, pieprz, sok z cryny so smaku, papryke czerwona, Mase wylozyc na chlebki, z gory posyapc tartym białkiem. Do ulozenia kopczyków nalezy uzyc obreczy.,

Wartości odżywcze na porcję


Energia

85

kcal

Białka

5

gram

Węglowodany

2

gram

Tłuszcze

6

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły