Tartinka śledziowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Tartinka śledziowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F5188-1702057814130.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna przekaska
0
0 / 0
Pyszna przekaska
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
12 porcji
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. musztarda
1 łyżecz. sok z cytryny
1 szt. cebula
1 szt. papryka czerwona
2 szt. ogórek konserwowy
4 szt. śledź w oleju
3 szt. białko jaja kurzego
Przygotowanie
1
Z pumpernikla wykroic kolka. Śledzia pokroic drobno w kosteczke, dodac cebule sparzoną, ogorek konserwowy, musztade, pieprz, sok z cryny so smaku, papryke czerwona, Mase wylozyc na chlebki, z gory posyapc tartym białkiem. Do ulozenia kopczyków nalezy uzyc obreczy.,