Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tartaletki z kiszoną kapustą i grzybami świetnie sprawdzają się w roli dania głównego, przekąski lub kolacji. Wymagają odrobiny cierpliwości i czasu, ale niech to nie odstraszy Cię od wypróbowania naszego przepisu. W połączeniu z suszoną śliwką i barszczem czerwonym Krakus smakują obłędnie.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
Sól himalajska
|
|
3 | Łyżki |
Woda lodowata
|
|
nadzienie |
|||
1 | Szklanka |
Suszone grzyby
|
|
500 | Gramów |
kwaśna kiszona kapusta
|
|
1 | Sztuka | ||
10 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
75 | Gramów |
Suszone śliwki
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Szczypta |
Sól morska
|
|
1 | Szczypta |
Świeżo mielony czarny pieprz
|
|
1.5 | Łyżeczki |
kminek
|
|
dodatkowo |
|||
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
mleko
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |