Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kapusta z grzybami to nieodłączny element świątecznego stołu. My proponujemy podać ją w nietypowy sposób – jako tartaletki. Chrupiące mini spody, wyrazista kapusta i aromatyczne grzyby to znakomite połączenie.
2.5 | Szklanki |
Mąka pszenna Lubella
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
śmietana
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Farsz: |
|||
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
50 | Gramów |
Grzyby
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |