Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie słonego i słodkiego potrafi smakować fenomenalnie. Tak właśnie jest w przypadku naszego przepisu na francuską tartę z solonym karmelem. Zaskocz wszystkim wypiekiem, który zaspokoi nawet najwybredniejszych smakoszy.
Ciasto |
|||
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
225 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
Karmel |
|||
300 | Gramów |
cukier
|
|
125 | Mililitrów |
woda
|
|
125 | Gramów |
Śmietanka kremowa 36%
|
|
70 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Polewa |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Śmietanka kremowa 36%
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
Kawa mocna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |