Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kruche ciasto z ciasta drożdżowego lub francuskiego - popularna tarta. My proponujemy świąteczną wersję tego pysznego wypieku. Sprawdź bożonarodzeniową tartę z serem brie i suszonymi borowikami. Palce lizać!
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
0.5 | Łyżki |
sól
|
|
250 | Gramów |
Suszone borowiki
|
|
1 | Sztuka |
Ser brie
|
|
1 | Pęczek |
Jarmuż
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |