Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jest krucha, słodziutka, wyborna.
5 | Puszek |
Gotowa masa krówkowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
orzechy włoskie
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Płatki owsiane
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
6.5 | Dekagrama |
margaryna mleczna
|
|
6.5 | Dekagrama |
cukier
|
|
15 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Sztuki |
Czekolada deserowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej