Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tej tarty skosztujesz nie raz, nie dwa! Kruche ciasto, brokuły i soczysty kurczak. Nie zapomnij o sekretnym składniku — pikantnym keczupie Włocławek.
Ciasto |
|||
250 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Masa |
|||
250 | Gramów |
kwaśna śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
posiekany szczypiorek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatkowo |
|||
120 | Gramów |
brokuły
|
|
150 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
10 | Kropli | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |