Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wykorzystaj do przygotowania tarty smaczne i zdrowe płatki kukurydziane z pełnego ziarna. Wymieszaj je z cukrem i masłem, przygotowując w ten sposób smaczny i delikatny spód, a na wierzch ciasta wylej domowej roboty budyń waniliowy. Tarta najlepiej smakuje ozdobiona świeżymi figami!
SPÓD |
|||
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
NADZIENIE |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
ŻÓŁTKA
|
|
2 | Łyżki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
DO DEKORACJI |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
figa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |