Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjnie, ale w nowoczesnej odsłonie. Wytrawnie, ale z nutką słodyczy. Obowiązkowo bezmięsne, bo na wigilijny stół. Przed Państwem tarta z kapustą z grzybami i rodzynkami!
Ciasto kruche: |
|||
260 | Gramów | ||
![]() |
|||
160 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Kapusta wigilijna: |
|||
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
200 | Gramów | ||
20 | Dekagramów |
jabłka
|
|
50 | Gramów |
rodzynki
|
|
25 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
75 | Gramów |
Olej rzepakowy
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |