Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Skarby lasu przemycone w przepysznej waniliowej tarcie. Skosztuj niezwykle smacznego deseru z dodatkiem jeżyn, malin i czerwonych porzeczek. Jesteśmy pewni, że poprosisz o dokładkę! Pierwszą, drugą… Na zdrowie!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kostki |
masło
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
50 | Dekagramów |
maliny
|
|
4 | Łyżki |
pokruszone biszkopty
|
|
20 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
25 | Dekagramów |
Ser waniliowy homogenizowany
|
|
10 | Dekagramów |
śmietana
|
|
10 | Sztuk |
Porzeczki czerwone
|
|
10 | Sztuk |
Jeżyny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |