Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zastanawiałam się, jaką oprawę smakową dać do jeżyn i wymyśliłam taką oto tartę;-))
0.5 | Litra |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
7 | Łyżek |
cukier
|
|
15 | Łyżek |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
3 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
100 | Dekagramów |
masło
|
|
250 | Dekagramów |
twaróg
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |