Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealnie chrupiący spód, aromatyczne jabłka i słodka beza. Spróbuj tego deseru, a na pewno nie pożałujesz. Posmakuje każdemu miłośnikowi słodkości! Gwarantujemy :)
Ciasto: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
80 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżki |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
Żółtka jaja kurzego
|
|
Nadzienie: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
Skórka pomarańczowa
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
Beza: |
|||
2 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |