Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Co powiecie na przepis na tartę z figami i kozim serem? Oto proste danie, które zachwyci Cię smakiem. Wytrawna tarta to świetny pomysł na obiad lub romantyczną kolację. Zaskocz nią swoją drugą połówkę! :)
Ciasto: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
70 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
mleko
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
Nadzienie: |
|||
100 | Gramów |
Ser kozi
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
3 | Sztuki |
figa
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
1 | Łyżka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |