Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dynia bogata jest w wiele witamin i wartości odżywczych. Już teraz możesz przemycić ją do swojej diety w tarcie na kruchym spodzie. To smakowite połączenie, które zachwyci gości na każdej domówce.
Ciasto |
|||
200 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
0.25 | Łyżeczki |
sól
|
|
70 | Gramów |
Twarożek kremowy naturalny
|
|
Nadzienie |
|||
150 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
mozarella tarta
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Gałązka |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |