Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna tarta, inna niż wszystkie, bo z różnych mąk. Z dodatkiem orzechów i karmelu smakuje rewelacyjnie.
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Szklanki |
Mąka gryczana
|
|
0.5 | Szklanki |
Mąka sojowa pełnotłusta
|
|
0.5 | Szklanki |
Kaszka kukurydziana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
160 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
śmietana 12%
|
|
0.75 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
2 | Łyżki |
miód pszczeli
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
10 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |