Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tarta na spodzie z miodowych płatków kukurydzianych z dodatkiem bananów to efektowny deser na każdą okazję!
Spód: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
130 | Gramów |
masło
|
|
Krem czekoladowy: |
|||
200 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietanka 30%
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
banan
|
|
2 | Łyżki | ||
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |