Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tarta z botwinką to idealny wybór wszystkich miłośników smacznych połączeń kulinarnych. Kombinacja ciasta francuskiego, botwinki, gruszki, camemberta i orzechów nerkowca doskonale sprawdzi się na pożywną i zdrową przekąskę, kolację, a także danie główne. Botwinka jest popularna w kuchni polskiej szczególnie wiosną i latem, dlatego warto wykorzystać jej smak i cenne wartości odżywcze właśnie w tym sezonie. Tartę możesz serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno. Życzymy smacznego!
1 | Opakowanie |
ciasto francuskie
|
|
2 | Pęczki |
botwinka
|
|
1 | Sztuka |
gruszka
|
|
1 | Sztuka |
Ser camembert
|
|
50 | Gramów |
Orzechy nerkowca
|
|
30 | Mililitrów |
ocet balsamiczny
|
|
1 | Szczypta |
Sól, pieprz i cukier do smaku
|
|
1 | Sztuka |
Masło do smażenia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |