Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kruchy kakaowy spód, delikatny i puszysty krem, a to wszystko wykończone świeżymi borówkami. Brzmi jak deser idealny? Zdecydowanie! Do tego prezentuje się wspaniale, pachnie borówkowym latem i smakuje tak, że będziesz miał ochotę na więcej
SKŁADNIKI NA CIASTO |
|||
175 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
70 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
Żółtko
|
|
200 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
500 | Gramów |
śmietana 36%
|
|
125 | Gramów |
borówki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |