Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prosta w przygotowaniu wytrawna tarta sprawdzi się na imprezę z przyjaciółmi, jak i na pyszną kolację we dwoje. Doskonała na gorąco i na zimno.
200 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
0.75 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |